5c6e27a0-6cf0-496b-bce4-7c225e092fce_1.de04b84cef466f4d6f71a8073063077f

Virulite behandlar och förebygger munsår

Denna artikel kan innehålla reklamationslänkar. Läs mer här.

Behandla dina munsår. Enklare och snabbare.

Virulite kom äntligen hit under våren 2016! Sedan dess har produkten blivit konsumenternas mest populära val vid behandling av munsår.

Virulite är hittills det närmsta man kan uppnå en lösning på munsår och herpes. Det är en enkel maskin som behandlar dina munsår med ett terapeutiskt infrarött ljus. I de flesta fall är behandlingen så effektiv att man undviker ett synligt utbrott.

virulite-cold-sore-machine-electronic-treatment

Fördelar med Virulite

Effektiv

Den snabbaste och smidigaste formen av behandling

Eliminerar

Tar bort munsår och förbygger nya utbrott

Förebyggande

Stärker cellerna & leder till färre utbrott vid upprepad behandling

Dokumenterat

Utvecklad av läkare och dess unika effekt är kliniskt bevisad

Nöjdhetsgaranti

Tillverkaren ger dig 180 dagars nöjdhetsgaranti. Känn dig trygg.

✓ Nöjdhetsgaranti: Prova riskfritt i 180 dagar​!
 Kliniskt dokumenterad effekt mot herpesvirus
✓ Få fri och snabb frakt via länken ovan

Läk munsåren snabbare

Det finns ännu inga andra produkter, varken tabletter, plåster eller krämer, som förkortar läketiden så markant.

Vid tidig behandling förhindrar det utbrott totalt, och kan annars förkorta läketiden upp till 4 dagar snabbare än traditionella behandlingar.

Därför är denna produkt verkligen en bra nyhet för alla som lider av munsår. Ju mer man använder produkten, desto mindre förekommer munsår i det området.

Detta säger kunderna om Virulite:

”Jag får munsår minst 4 gånger om året. Varje gång som årstiderna växlar eller jag blir sjuk. Nu har jag använt Virulite i 6 månader och har fortfarande inte haft ett synligt sår – även om det har varit på väg flera gånger. Härlig produkt!”

”Äckliga munsår har varit en plåga för mig under många år. Jag har seriöst provat nästan alla metoder. Virulite är utan tvekan den som fungerat bäst för mig. I början jag var mycket skeptisk, men måste erkänna att den fungerar superbra!”

”Jag blev retad i skolan eftersom jag hade munsår. HATAR MUNSÅR. Sedan jag köpte Virulite har inte jag haft några allvarliga utbrott. Jag kan nästan alltid använda den innan munsåret blir för dåligt. Därför skriver jag den här rekommendationen. Så att andra kan uppleva samma sak som jag upplevt. Jag var skeptisk till produkten, men provade den eftersom…”

”Denna lilla pryl fungerar fantastiskt bra för mig och påskyndar läkning av munsår på läpparna. Så snart jag känner att det snurrar på läpparna, hämtar jag min Virulite och behandlar direkt. Det sparar in problemet med att använda en massa olika krämer och, ja, jag har den alltid i min handväska för att vara förberedd. Tidigare hade jag ofta fula munsår…”

Fördelar och nackdelar med Virulite

Ingen produkt som behandlar munsår är perfekt. Medan många tablettbehandlingar är effektiva, är de både dyra och ger ett flertal biverkningar.

Krämen Zovirax kan fungera bra för några personer men faller lätt av. Compeed brister däremot i fasen med brännande blåsor.

Med Virulite handlar det om en elektronisk produkt, där det omedelbart är svårt att hitta några nackdelar.

Får inte plats i fickan

En nackdel kan vara att Virulite, till skillnad från många andra produkter, är svår att ha i fickan och priset på 995 kr kan kännas dyrt som ett engångsbelopp. Man måste däremot påpeka att den är mycket billigare än andra produkter, om vi ser till pris per behandling, eftersom den kan återanvändas till skillnad från plåster, piller och krämer.

Dessutom behöver du inte springa runt med Virulite i fickan. En av de smidigaste fördelarna med apparaten är att du bara behöver använda den två gånger om dagen.  Till exempel vid morgon och kväll.

Då slipper du smyga ifrån under arbetstid eller lektioner för att applicera kräm eller sätta på dig plåster, vilket kan vara skönt.

Fungerar den även mot Herpes typ 2?

Svaret är enkelt: Ja.

Ljuset från Virulite är effektivt vid behandling av herpesvirus typ 1 (munsår) och typ 2 (könsherpes).

Ljusapparaten är den mest hygieniska produkten eftersom den inte kommer i direkt kontakt med huden. Av samma anledning är det en bra produkt för könsherpes, eftersom det kan vara svårt att använda krämer eller plåster i det området.

Observera dock att ViruLite aldrig har kliniskt dokumenterats mot herpes typ 2. Detta är bara basen för egna test och användarupplevelse.

Men kom ihåg att torka av apparaten med en desinficerande våtservett efter användning. Annars kan man riskera att infektera andra kroppsdelar.

Hur behandlar den?

Virulite behandlar på cellnivå och leder koncentrerad energi till cellerna.

Laserljuset tränger djupt in i vävnaden, in i varje cell, där det, förutom att linda smärta och inflammation, frigör en större mängd av cellernas olika byggmaterial och deras avfallsämnen.

Med andra ord, går ljuset / lasern in och stärka kroppens immunförsvar på ett lokalt område – i detta fall runt läpparna (eller på penis eller vagina vid Herpes typ 2).

Läpparnas celler börjar faktiskt att arbeta snabbare och delar sig mer i detta område.

Sedan reparerar huden sig själv betydligt snabbare och läkning av t.ex. munsår tar mindre tid. Lasern fungerar faktiskt också mot andra problem som finnar, svamp, m.fl. Men Virulite-apparatens vågfrekvens (1024) är skräddarsydd mot just herpesviruset.

Något annat som är bra med att Virulite verkar genom att stärka hudens immunförsvar på cellulär nivå, är att den därmed också har en förebyggande effekt.

Forskning visar att de som använder Virulite upplever betydligt färre utbrott ju längre tid som de använder Virulite. I själva verket finns det många som använder Virulite i förebyggande syfte, t.ex. i samband med förkylningar, influensor eller stressiga perioder, då man ofta får herpesattacker.

Se bilden till höger för att förstå ViruLites behandlingscykel och dess effekter:

Virulite Light Device – Billigaste nätpriset:

SEK 1 295:-

Beställ Virulite idag

Nöjdhetsgaranti: Prova riskfritt i 180 dagar​!
Dokumenterad effekt mot herpesvirus
Få gratis frakt via länken ovan

Vad andra tycker om Virulite

En viktig sak är att ljusterapi har kliniskt bevisad effekt och rekommenderas av läkare i Storbritannien och USA. Produkten säljs även på några av världens största handelskedjor som Amazon och Walmart.

På Pharmadoc garanterar vi att produkterna faktiskt fungerar. Vi på redaktionen har provat den själv och alla tester slutade med att det nästan inte fanns något synliga sår. Hittills är vi mycket nöjda med produkten.

Vi har även kollat rekommendationer och kommentarer på nätet och i forum, och har ännu inte hittat något negativt om produkten.

”Först var jag skeptisk, men jag måste säga: Denna produkt är BÄST. Jag har köpt flera stycken åt hela min familj. Ett måste i medicinskåpet.”

”Mycket nöjd. Jag har använt Virulite under hela året. Virulite är den uppdaterade versionen. Innan jag började använda denna produkt led jag regelbundet av månatliga munsår och krämer hjälpte inte mycket. Nu är det mycket sällsynt att jag får munsår.”

”Om man gör den första behandlingen så snart man märker av den stickande känslan, visar munsåret sig nästan aldrig. Om så inte är fallet, kan man läka det snabbt om man använder produkten enligt anvisningarna. Bra produkt!”

”Jag älskar den! Jag vet inte varför min köphistorik inte visar ett verifierat köp, men jag köpte den i januari efter att jag hade fått mitt sista enorma ”två gånger om året”- munsår under läppen. Stort som en tiokrona. Detta var min första chans till att testa produkten och den är otroligt häftigt!!!”

Källa: JDHarris och Amazon

Herpotherm jämfört med ViruLite

Under 2017 lanserades ännu en produkt mot munsår. Den nya produkten heter Herpotherm och kan jämföras med ViruLite på flera områden. Båda enheterna drivs med batterier och helt utan kemikalier.

Klicka på bilden för att se mer

Herpotherm behandlar genom att man applicerar det på virusinfektionen och sedan slår på apparaten. På 4 sekunder värms området till 51 grader varefter maskinen tas bort.

Vi har fått förfrågningar och feedback om produkten i vår inkorg, och märker inte alls av samma nöjdhet och entusiasm för Herpotherm som för ViruLite. Även om Herpotherm är godkänd för handel i Sverige, är den inte FDA-godkänd eller CE-märkt, vilket är fallet med ViruLite. Även om ViruLite är något dyrare, är vår bedömning att vi, i första hand, rekommenderar ViruLite. ViruLite är mer kontrollerad och dokumenterad.

Om du trots det är intresserad av Herpotherm, kan du läsa mer om behandlingen här.

Om författaren

Jon Mester – Webbredaktör

Jon hanterar koordinationen av innehållet, redigerar texter och skriver egna artiklar. Han hanterar även hela webbplatsen och sköter dess design, funktionalitet, sökmotoroptimering och dylikt.